Wandelen vanuit Löhlbach

Wandelen met de wanderverein FrankenauAanstaande donderdag, 21-februari, vindt weer de wekelijkse wandeling van de Wanderverein-Frankenau plaats. Vertrek is vanaf de Marktplatz in Frankenau om 13:00. Er zijn twee wandelroutes vanuit Löhlbach uitgezet: een van 6 km en een van 10 km. Iedereen is welkom om aan een van deze twee wandelingen mee te doen. Aan het wandelen zijn geen kosten verbonden. Het enige wat u bij moet dragen is gezelligheid. Wel wordt gevraagd om u tevoren aan te melden bij de heer Schaefer op telefoonnummer 06455-466. Na het wandelen is er nog de gelegenheid iets te eten en/of te drinken bij Gaststätte Möller in Löhlbach
Voor mensen die van wandelen, natuur en gezelligheid houden is dit een absolute aanrader!

This entry was posted in Feriendorf-Frankenau, Frankenau, Wandelen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply